Cerano Sedile CER-CER-414767

UF sedátko Urea-formaldehydový plast je v súčasnej dobe hojne využívaný na výrobu sanitárneho vybavenia. Má vyššiu pevnosť, odolnosť voči vlhkosti a poškriabaniu. Povrch je...
40,06 €
Doprava 6 €,Do týždňa
Doporučená ponuka HeavenShop
Do obchodu
Zoradiť:

Najlacnejšie ponuky (1)

Do týždňa • 1 variant6 €93 % • 1 434 recenziíĎalšie informácie

Popis produktu

UF sedátko Urea-formaldehydový plast je v súčasnej dobe hojne využívaný na výrobu sanitárneho vybavenia. Má vyššiu pevnosť, odolnosť voči vlhkosti a poškriabaniu. Povrch je...

Parametre produktu

Výrobca
Farba
čierná

Parametre produktu

Výrobca
Farba
čierná

Popis produktu

UF sedátko

Urea-formaldehydový plast je v súčasnej dobe hojne využívaný na výrobu sanitárneho vybavenia. Má vyššiu pevnosť, odolnosť voči vlhkosti a poškriabaniu. Povrch je hladký, ľahko čistiteľný a dostatočne odolný proti bežným chemikáliám.

Soft Close

Pomaly padajúce doštička je vybavená systémom, ktorý bráni jeho rýchlemu a náhlemu pádu. Veko sa zatvára pomaly a ticho, čo chráni pred prípadným privretím prstov a minimalizuje riziko nechceného "pádu".

Slim sedátko

Moderné WC slim lopárik prináša kombináciu elegancie a funkčnosti. Jeho ultra tenký dizajn nielen skvele vyzerá, ale predovšetkým je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaistia dlhodobú odolnosť a jednoduchú údržbu. Ergonomický tvar poskytuje maximálne pohodlie.

Jednoduché odpojenie

Systém ľahkého vyberania sedátka uľahčuje udržiavanie dokonalej hygienickej čistoty na toalete. Pravidelné čistenie sedátka na ťažko dostupných miestach sa stáva oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie.

Kovové pánty

Sada obsahuje pevné kovové pánty, ktoré zaistia stabilné upevnenie sedátka k záchodovej mise. Jedná sa o praktické riešenie, ktoré umožňuje ľahké prispôsobenie sedátka tvaru a rozmerom toalety a zaisťuje tak komfort používania.

Záruka 2 roky

K tomuto produktu poskytujeme päťročnú záruku, čo znamená, že sa môžete dlhodobo spoľahnúť na jeho kvalitu a odolnosť. Navyše, naše prémiové služby zaistia, že prípadné otázky alebo potreby budú vyriešené rýchlo a efektívne. Táto kombinácia zaisťuje, že vaša skúsenosť s produktom bude vždy prvotriedna a bezproblémová.

Toto sedadlo je navrhnuté s ohľadom na pohodlie a bezpečnosť. Vďaka spomaľovaciemu mechanizmu "Soft Close" sa veko zatvára pomaly a ticho, čo chráni pred prípadným privretím prstov a minimalizuje riziko nechceného "pádu" veka.

Sedátko Sedile značky Cerano má kompaktné rozmery 36,4x4,9x42,7 cm, čo znamená, že ho možno inštalovať na väčšinu štandardných WC . Jeho čierny lesklý povrch pridáva kúpeľni sofistikovaný vzhľad a ľahko sa kombinuje s rôznymi dekormi.

Inštalácia je jednoduchá a rýchla, takže budete mať nové sedadlo nainštalované počas chvíle. Je vyrobené z kvalitného materiálu UF, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť proti opotrebovaniu. Na odobratie sedátka stačí stlačiť tlačidlo na spodnej strane v mieste uchytenia a sedátko jednoducho odňať. Tento spôsob je ideálny na dodržiavanie 100% hygieny a udržiavanie čistoty. - Súčasťou balenia je montážna sada na inštaláciu

Materiál UF označuje urea-formaldehydový plast , čo je druh plastu používaný na výrobu sanitárneho vybavenia, vrátane WC sedadiel. Tento materiál je v súčasnej dobe využívaný pre svoju vyššiu pevnosť, odolnosť proti poškriabaniu a voči vlhkosti . Povrch je hladký na dotyk a ľahko sa udržuje v čistote. Je tiež dostatočne odolný proti bežným chemikáliám používaným v domácnosti. - Dokonca je veľmi odolný proti znehodnoteniu cigaretami a horúcimi predmetmi, takže je ideálnym riešením pre vybavenie sociálnych zariadení reštauračných a hostinských podnikov.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Príslušenstvo pre rúry","https://prislusenstvo-rury.heureka.sk/"],["Hokejové nohavice","https://hokejove-nohavice.heureka.sk/"],["Meniče napätia","https://menice-napatia.heureka.sk/"],["Zážitky","https://zazitky.heureka.sk/"],["Autolekárničky","https://autolekarnicky.heureka.sk/"],["Vianočné darčekové tašky","https://darcekove-tasky.heureka.sk/f:20865:1;23409:8338877/"],["Dávkovače saponátov Tescoma","https://davkovace-saponatov.heureka.sk/f:14866:31026130/"],["Dojčenské mlieka Beba 2","https://dojcenske-mlieka.heureka.sk/f:16311:373352;19590:8898660/"],["MTB tretry Shimano","https://cyklisticke-tretry.heureka.sk/f:7104:83042;12578:8437697/"],["Taniere Tescoma","https://taniere.heureka.sk/f:13771:206368/"]],"Vybrané značky":[["WC sedadlá Jika","https://wc-sedadla.heureka.sk/f:24575:8727817/"],["WC sedadlá Mereo","https://wc-sedadla.heureka.sk/f:24575:8727841/"],["WC sedadlá Hatria","https://wc-sedadla.heureka.sk/f:24575:8727847/"],["WC sedadlá Duschy","https://wc-sedadla.heureka.sk/f:24575:34930206/"],["WC sedadlá Kleine Wolke","https://wc-sedadla.heureka.sk/f:24575:34930210/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať zásobníky a misky pre mačky?","https://misky-a-zasobniky-pre-macky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-zasobniky-a-misky-pre-macky/"],["Ako vybrať pánsku bundu?","https://panske-bundy-kabaty.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-pansku-bundu/"],["Ako vybrať napájací kábel?","https://napajecie-kable.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-napajaci-kabel/"]],"Vybrané produkty":[["nádoba murárska kruhová 45L","https://murarske-lyzice.heureka.sk/nadoba-murarska-kruhova-45l/"],["Ferrero Kinder Joy 20 g","https://cokolady.heureka.sk/ferrero-kinder-joy-20-g/"],["Mikina Helikon-Tex Rogue black tiger stripe","https://army-a-lovecke-mikiny-a-svetre.heureka.sk/mikina-helikon-tex-rogue-black-tiger-stripe_7/"],["Akasa A-ATN01-BK","https://wifi-anteny.heureka.sk/akasa-a-atn01-bk/"],["Zoofari Škrabadlo 68 x 40 x 84 cm","https://odpocivadla-a-skrabadla.heureka.sk/zoofari-skrabadlo-68-x-40-x-84-cm/"],["Fox Legíny WC Leggings","https://rybarske-nohavice-a-kratasy.heureka.sk/fox-leginy-wc-leggings/"],["Lenspen Filterklear","https://cistenie-pre-fotoaparaty.heureka.sk/lenspen-filterklear/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}